Stanija u guzove ugradila još silikona, ovako sada izgleda: Ova slika će vas danima proganjati, mljac, mljac

2019-09-28 10:36:46

Stanija Dobrojević je sigurno jedna od prvih djevojaka na ovim prostorima koja je prije 10 godina skovala izraz starleta na ovim prostorima.

Bila je pokretač novog vala, koji se apsolutno proširio po cijeloj regiji. Mnoge djevojke, nažalost, danas traže sebe i one su im uzor, a je li to pogrešan izbor, prepuštamo vama da prosudite.

Pozadina Stanije Dobrojević jedna je od njenih glavnih prednosti i uvijek s ponosom ističe da je to plod mukotrpne vježbe. Vjerujete li u ovakve dječje priče? Mislite da nije otišla plastičnim hirurgima? Ali, najnoviji video koji je objavila na društvenim medijima izazvao je glasine da se reality zvijezda hirurški ispravila.

Konkretno, Stanija Dobrojević zabilježila je svoj odraz u ogledalu nakon jednog od treninga i pohvalila rezultate svoje upornosti na treningu. Zar stvarno mislite da nije uložila dio svote u neke nove umetke koje je ugradila u guzu?

Ovo je slika, pa prosudite sami.

Dobrojević je odmah pokrenula raspravu o tome je li vježba vrijedna njenog fizičkog izgleda ili je bila “pod nožem”. Njezin Instagram profil prepun je neodoljivih komentara koji su uglavnom bili pozitivni, dok je bilo onih ljubomornih duša koji su je naravno prozivali. To su uglavnom bile žene koje su logično ljubomorne na njezin veliki uspjeh.

Šta mislite o Staniji Dobrojević? U komentare nam napišite svoje mišljenje

Izvor: Novadanas

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.