Selma Bajrami svukla majicu i pokazala nešto što nije do sada: Muškarci u transu, žene sikću na sav glas

2019-09-27 22:40:46

Popularna bh. pjevačica Selma Bajrami, u 39. godini ima savršeno tijelo, a najnovije slike dokaz su toga.

Redovito vježba, u teretani je i u svakodnevnim treninzima gotovo svaki dan. Iako je već rodila jedno dijete, ona se dobro i pravilno hrani, stroga je oko toga i sve se to jasno vidi na njezinom tijelu. Pozirala je u teretani, a  njeni mišići su oduševili sve, posebno mušku populaciju.

Podsjetimo, nedavno je objavila fotografiju u bikiniju, kao odgovor na komentare svih onih koji je svakodnevno udaraju na društvenim mrežama. Dragi moji, budući da cijeli dan raspravljate o mojim fotografijama, tako ih stalno fotografiram, kako koristim previše filtera i tako dalje.

“Evo, imam celulit kao i svaka žena, a tijelom sam prilično zadovoljna sa 39 godina, još uvijek sam ponosna majka dječaka. Nisam mrzila da obučem ovaj kupaći kostim i napravim sirovu snimku, da vam pokažem da ste pogriješili i da ste dosadili Bogu i ljudima, kao i cijeli Balkan svojim komentarima” – odgovorila je pjevačica.

I sve je počelo zbog slike, ove iznad kada joj je rečeno da se ograda malo iskrivila od ogromnog fotošopa. Šta mislite? Je li ovo fotošop ili Selma Bajrami zaista izgleda tako dobro u ovim godinama?

Izvor: Novadanas

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.