Ova masna Srpkinja bila je kraljica silikona pa odlučila da ih sve povadi: Pogledajte na kakvu nakazu danas liči (Foto)

2019-09-28 15:26:46

U nastavku ovog članka malo o našim estradnim zvijezdama, o kojima u posljednje vrijeme nismo često pisali.

Mnogi je pamte upravo po njenim ogromnim usnama i grudima. Imali smo osjećaj da će se svakog trenutka rasprsnuti u milijun malih komada. Tijana Đuričić je imala 1200 kubnih centimetara u prsima, a ona se nije zaustavila tako da je na usnama imala toliko silikona.

Bila je prepoznatljiva u tom dobu, ali odlučila je smanjiti grudi i usne, što je dugo vremena bilo njen zaštitni znak. Starleta nakon intervencije izgleda puno ljepše i prirodnije. Stoga nije čudno što su je mnogi ljudi pohvalili zbog njezinog novog izgleda, pa sada pišu da ona nikad ne izgleda bolje.

“Sada mi svi kažu da izgledam bolje. Na usnama imam samo malo silikona i planiram to uskoro iznijeti,” ona je izjavila.

Tijana Đuričić inače se pojavila u samom središtu zanimanja zajedno sa svojom prijateljicom Sanjom Jojić zbog upečatljivog izgleda: ogromni silikoni na usnama i grudima, te plave leće. Sanja se nakratko povukla iz javnosti, a Tijana je postala sudionica šeste sezone programa Farma 2015. Nakon toga potpuno se povukla iz javnog života.

Nedavno smo pogledali malo na njenom profilu na društvenim mrežama i vidjeli koliko se u međuvremenu promijenila u fizičkom smislu. Sada je crvenokosa i nema ogromne usne. Odbacila je i plave leće. Fotografija ispod pokazuje kako izgleda sada.

Izvor: Balkanlifetoday

izvor

3 thoughts on “Ova masna Srpkinja bila je kraljica silikona pa odlučila da ih sve povadi: Pogledajte na kakvu nakazu danas liči (Foto)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.