Njen novi dečko je Rus: Ceca više ne krije, obrađuje je ovaj mladi pastuh: Svi u nevjerici kada su vidjeli kako izgleda

2019-09-28 14:10:52

Ceca Ražnatović već je nekoliko puta putovala u Rusiju, pa su se njeni obožavatelji pitali je li folk diva tamo pronašla novog dečka ili je zbog novog posla, kojim je započela u kozmetičkoj sferi, otišla čisto poslovno.

Pjevačica napominje da nikad nije mogla biti u vezi s strancem, te da on mora biti isključivo s ovih krajeva našeg Balkana, te da njen partner mora biti isključivo Srbin.

“Bila sam u Moskvi dva ili tri puta i ne sjećam se tačno. Nisam išla Putinu, to je više nego sigurno, ali za neke moje druge stvari, dobro jesam, ako vas toliko zanima gdje sam bila.”

Ceca je pokušala ostati mala i misteriozna te je na taj način bacila bubu u uho svim okupljenim novinarima na konferenciji za novinare prije koncerta koji je održala u Budvi, a zatim dodala:

“Ne namjeravam se preseliti odavde, niti me zanimaju stranci. Očekujem da ću se ovde zaljubiti u našeg čovjeka, našeg Srbina. Ja sam Srpkinja, od glave do pete. Na kraju krajeva, zašto se moram zaljubiti, šta nije u redu da sam ovako sama, molim vas?”

Podsjećamo vas da je Ceca predstavila samo jednog dečka – manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta, s kojim se zabavljala 2010. godine. Nakon Arkana više nije htjela stajati pred oltarom, a pogotovo ne ući u malo duži odnos s nekim.

Izvor: Novadanas

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.