“Moj sin ima 17 godina i neka fundra je ostala trudna sa njim: On zlato od djeteta, a ona bezobraznica je mogla da uzme pilule, naredila sam joj odmah da ovo uradi”

2019-09-28 15:17:34

Moj sin ima 17 godina, prevarila ga je neka obična fundra i ostala sa njim trudna.

Prije nekoliko dana došao je k meni plakati i priznao je sve. Kaže mi da je već u trećem mjesecu trudnoće. Bila sam užasnuta što je on morao to proći. Dijete je zlatno, dobro dijete, ali ove su djevojke danas bez premca nešto najodvratnije što postoji. Najgore je što ima samo 17 godina, a u tim je godinama već razmažena i spremna prevariti dijete kako bi moglo ući u bogatu porodice poput naše.

Rekla sam mu da će mama srediti sve i da se ne brine. Otišla sam ovoj nestašnoj djevojci i naredila joj pobačaj. Kurvica se isprva požalila rekavši da nije ona kriva što je kriv moj sin.

Možda misliš … moj sin je kriv za sve tablete koje postoje protiv trudnoće. Tada sam joj oštrije zaprijetila, da ne govorim detaljno kako i šta, pa je na kraju ona pristala.

Odvela sam je danas na kliniku i napokon uspjela riješiti problem. Samo želim svojim roditeljima, majkama pružiti pažnju da zaštite svoje sinove od bludnica koliko mogu. Ovdje je njoj samo 17 godina i u osnovi je korumpirana … šta dalje mogu napisati

Izvor: Balkanlifetoday

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.