Laknulo mi je kad se otac ubio: Osjećam se oslobođeno, Dunja Ilić napokon priznala gdje joj je tata stavljao ruku kada je imala 13

2019-09-28 14:16:32

Dunja Ilić bivša je pjevačica, a sada se bavi proricanjem. Ona je postala poznata široj javnosti prije nekoliko godina kada je objavila hit “Šefica podzemlja”.

Proslavio ju je, ali ona nije nastavila tako. U njenom privatnom životu stvari su bile potpuno drugačije od onih pred malim ekranima. U posljednje vrijeme postala je potpuno nestabilna, a onda je odlučila krenuti u tragičan kraj.

Inače, nedavno se pojavila vijest da se Dunja Ilić pokušala ubiti. Neko je njenom dečku rekao šta je ona objavila i odmah je provalio u njezin stan s policijom. Našli su je u polusvjesnom stanju. Ona kaže da ne zna ni ko je ni šta je, video je objavila na društvenim medijima.

Bivša pjevačica priznaje da joj je mnogo lakše što je njen otac Jovan Ilić (63) počinio samoubojstvo ispijajući šaku tableta za spavanje – jer se bojala. Uostalom, prema njezinim riječima, on je pronašao potpuni mir, a i njoj je puno bolje, jer se ona više ne mora bojati.

Dunja je prije nekoliko dana rekla da je njezin otac bio psihički nestabilan i da se borio posljednjih 10 godina. Mučio ga je posao, a potpuno ga je  uništio finansijski kolaps koji je doživio prije samo godinu dana.

“Rekla sam da je njegova djevojka u to vrijeme primijetila da je moj otac pokušava napraviti ljubomoru zagrlivši me, tapšući i udarajući me, kao da sam odrasla i zrela žena. Imala sam tada 13 godina. Na sceni je rekla da izgledamo kao “incestna bolest”.

Izvor: Dobar dan

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.