Imali su odnose do besvijesti svaki dan: Teška ljubav, muž navalio na suprugu pa propali kroz tri sprata kuće – “Kakav osjećaj – prosto fascinantno, hoćemo opet”

2019-09-28 15:23:21

Neke vijesti čudesno nas ostavljaju bez riječi, društvene mreže nas ubijaju sa svim vrstama vijesti tokom dana.

Jedna takva stvar je zasigurno ova vijest o dvoje mladih nevjerovatne težine, jer zajedno teže više od jedne tone. Žena teži oko 450 kg, dok muž teži 640 kg. Teresa Walker i Michael Davis, koji dolaze iz Liverpoola, nedavno su imali vrlo bizarnu nesreću. Naime, dok su njih dvoje strastveno vodili ljubav, pod se srušio ispod njih (ne samo krevet) i srušio se čak tri sprata ispod. Betonski podovi nisu mogli izdržati snagu njihove ljubavi. Probili su se kroz čak tri sprata, na kraju probili zid podruma, a zatim završili na samom dnu.

Hitne službe brzo su stigle na mjesto nesreće i nekako uspjele izvući potpuno nasmijanu ženu koja je rekla da je to njezin najbolji seks ikad. Srećom, niko od ostalih stanara nije ozlijeđen, ali naravno šteta je bila ogromna, jer je veći dio zgrade oštećen.

Kad su njih dvoje imali odnos u krevetu, pod tušem ili za kuhinjskim stolom, koji je svaki put bio žestok, i nije bilo šanse da se ne čuju takve stvari. Učinili bi to nekoliko puta dnevno, a svaki put kad bi se tresla zemlja, svjetla su bljesnula i zidovi pucali, nije ni čudo što stara i slomljena zgrada više nije mogla podnijeti sav taj ogroman teret.

Izvor: Novadanas

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.