Ana Bekuta je godinama krila oca njenog sina, sada se on javio i otkrio mračnu tajnu dugu 43 godine: Bježala je za svoj život, htjeli da je likvidiraju

2019-09-26 13:29:00

Nakon više od četiri desetljeća izronila je dobro čuvana tajna Ane Bekute i čovjeka koji je njoj napravio dijete, dječaka kojeg je na ovaj svijet dovela vrlo mlada i zove se Igor Polić.

Da spasi pjevačicu i sina od njegove porodice koja ih je htjela lišiti života, Igorov otac prošao je kroz pakao. Naime, prema razgovoru sa sugovornikom koji se slučajno sreo s Igorovim ocem prije nekoliko godina, htjeli su ubiti Anu i njihovog sina jer je ona ostala u drugom stanju prije nego što je njihova veza okrunjena brakom, što u to vrijeme nije bilo dopušteno.

“Rekao mi je da više voli Anu, da je to prava, nevina, mladenačka ljubav. Njegove riječi o Ani odjekuju sa mnom danas – danas. Rekao mi je: Upoznao sam tada ženu heroja i borca ​​i nikad više. Sina smo dobili iz velike ljubavi. Ana je bila premlada i trudnoća je šokirala sve u porodici.

Neki u porodici željeli su oduzeti njoj i djetetu život kad su čuli za to, takva su bila vremena. Patrijarhalna”, kaže izvor koji je dalje opisao što mu je još rekao očev sin i kako je njegova porodica reagirala na Aninu trudnoću:

“On mi je govorio ovim riječima: Osobno sam otišao i natjerao ih da misle kako ni ona ni dijete neće biti povrijeđeni. Plakao sam da će me ubiti, samo da ostanem sam. Nisi ni svjestan koliko je Ana pretrpjela, ali borila se za sebe, ona je lavica, a ja sam kukavica i slabić. Nisam se imao snage boriti za nju, ona je sve probleme rješavala bez mene i bez moje pomoći i sramim se toga. Sa sinom skrivala dok je on bio u tom domu. Bilo mi je važno dodirnuti ga, pomilovati ga.

Oduševljen sam danas što je izrastao u poštenog čovjeka i domaćina, a sve zahvaljujući Ani. Ostala je lijepa. Žena čistog obraza i srca. Ljubio sam je ludo, nikad je neću zaboraviti. To je najbolja priča koju sam imao, dao bih sve od sebe da mogu vratiti sat, ali sada je kasno.”

Igor nikada nije zamjerio majci što je osam mjeseci provela u kući. Shvatio je da ona to mora učiniti i da mu pored svega pruža veliku ljubav. Objasnio je i da ima sve podatke o svom ocu, ali nisu se ni čuli ni vidjeli.

Izvor: Balkanlifetoday

izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.